Смачний і незвичайний рулет з кабачків без борошна. Виходить не тільки смачним, але і дуже красивим

Ви любите кабачки, але стандартні страви з них вам вже набридли? Тоді обов’язково приготуйте ось такий апетитний кабачковий рулет з начинкою. Він виходить не тільки дуже смачним, але і дуже красивим. Таку закуску і на святковий стіл поставити не соромно!

Вам будуть потрібні:

Для тіста:

  • цукіні або кабачки – 500 г, +1 шт. для декору;
  • сир (твердий) – 200 г;
  • яйця (великі) – 3 шт .;
  • сіль, чорний перець, спеції – за смаком

Для начинки:

  • сир домашній – 250 г;
  • сметана 25% – 2 ст.л .;
  • часник (зубчики) – 2 шт .;
  • помідори – 1-2 шт .;
  • зелень;
  • сіль і чорний перець – за смаком

На великій тертці натираємо кабачки. Потім трохи присипаємо їх сіллю, перемішуємо і залишаємо приблизно на 10 хв. Кабачки віддадуть дуже багато соку, який можна віджати, а значить уникнути небезпеки розкисання тіста надалі.

Смачний і незвичайний рулет з кабачків без борошна. Виходить не тільки смачним, але і дуже красивим

Далі викладаємо в миску, в якій будемо замішувати тісто, відразу всі інгредієнти: віджаті кабачки, яйця і твердий сир, натертий на грубій терці. Солимо і перчимо суміш за смаком, а також додаємо будь-які спеції. Добре все перемішуємо і тісто готове.

Смачний і незвичайний рулет з кабачків без борошна. Виходить не тільки смачним, але і дуже красивим

Застеляємо пергаментним папером, злегка змащуємо його олією. Потім виливаємо на деко тісто і добре розподіляємо його по поверхні. Зверху на тісто викладаємо тонкі кружечки з кабачка, вони послужать декором. Відправляємо корж випікатися в добре розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Смачний і незвичайний рулет з кабачків без борошна. Виходить не тільки смачним, але і дуже красивим

Готовий корж поки залишаємо остигати, а самі займемося начинкою. Для неї сир і сметану поміщаємо в блендер, сюди ж додаємо кілька зубчиків часнику і перемелює все до однорідної маси. Потім до сирної маси додаємо дрібно посічену зелень, а також сіль і перець за смаком. Добре все перемішуємо і сирна начинка готова.

Смачний і незвичайний рулет з кабачків без борошна. Виходить не тільки смачним, але і дуже красивим

Нарешті можна переходити до складання рулету. Корж перекладаємо на пергамент декором вниз. Потім акуратно розподіляємо по ньому начинку, зверху за бажанням викладаємо нарізаний пластинками помідор. Далі акуратно звертаємо все в щільний рулет. Щільно завертаємо рулет в пергаментний папір, запечатуючи торці, і даємо йому постояти кілька годин. Після цього можна подавати рулет до столу.

Смачний і незвичайний рулет з кабачків без борошна. Виходить не тільки смачним, але і дуже красивим

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...