Раніше використовувала рибні консерви лише для приготування мімози. Або ж просто відкривала їх і ставила на стіл як закуску. Тепер готую салат зі скумбрії чи не щотижня. Зовсім не набридає така смакота!
Багатошаровий салат із рибних консервів можна подавати і на святковий стіл. Поєднання консервованої скумбрії, відвареної картоплі, цибулі, яєць та сиру просто вражає! Продукти всі прості, а приготування не займає багато часу.
Необхідні продукти:
- Картопля – 600 г
- Скумбрія в олії – 240 г
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Твердий сир – 100 г
- Майонез – 100 г
Покроковий процес приготування:
Заздалегідь відваріть картоплю та яйця. Натріть інгредієнти на великій тертці.
Цибулю наріжте дрібним кубиком, залийте окропом і відкиньте на сито.
Консервовану скумбрію розімніть вилкою, а твердий сир натріть на великій тертці.
Сформуйте салат, викладаючи по черзі картопля, майонез, рибні консерви, цибуля, майонез, яйця, знову майонез та сир. Для зручності скористайтесь формою. Приберіть салат в холодильник на півгодини.
Перед подачею зніміть форму, якщо її використовували. Зверху рибний салат можна прикрасити зеленню: гілочкою петрушки, кропу або нарізаною зеленою цибулею. Приголомшлива закуска готова!