Смачні сирники з духовки по-домашньому

Приготування цих сирників стане улюбленим заняттям для всієї родини. Вони корисні та смачні, легко випікаються.

Інгредієнти

  • 200 г сиру,

  • ванілін на кінчику ножа,

  • 3 столові ложки цукру,

  • 5 столових ложок сметани 15%,

  • 2 яйця,

  • 3 столові ложки манки,

  • масло вершкове м’яке — 2 столові ложки,

  • розпушувач для тіста — 1 чайна ложка

Спосіб приготування

Рецепт сирників досить простий, натомість смак — дивовижний.

Насамперед потрібно замішати сир з яйцями до однорідної маси, поступово додавши цукор та ванілін. Якщо не дуже смакує ванілін, то можна готувати цю страву і без нього.

Після цього додаємо манку, сметану, масло та не забуваємо про розпушувач для тіста. Знову все гарно змішуємо, слідкуючи за тим щоб не було грудочок.

Далі розкладаємо наше “сирне” тісто по формочках і ставимо до духовки, попередньо розігріту до 180 градусів (но не більше 200). Випікаємо страву близько 30 хвилин. Рекомендовано перевіряти готовність випічки через 20 хвилин, можливо такого часу буде досить. Готовим сирникам даємо остудитися та обережно дістаємо їх з формочок.

Невеличкі поради

Весь смак цього рецепту полягає в тому, що з ним можна експериментувати. Наприклад, можна самому контролювати кількість доданих інгредієнтів. Моя родина дуже полюбляє смакувати щось новеньке, тому я в процесі приготування цих повітряних сирників, кожен раз трішечки змінюю пропорції.

Зауважу, щоразу сирники виходять вдалими та смачними, чого і всім щиро бажаю.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...