Смачне і ароматне печиво. Робиться за 5 хвилин з горіхами, родзинками та іншими сухофруктами

Смачне і ароматне печиво - рецепт приготування

Як ви вже зрозуміли, в тісто можна додавати різні наповнювачі на власний смак і отримаєте м’яке, смачне і ароматне печиво «Мазурка».

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор і борошно по 1 склянці;
  • сіль – щіпка;
  • яйця – 2 шт;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • родзинки і інші сухофрукти, горіхи по 1 склянці.

Процес приготування печива

Цукор з’єднуємо з сіллю і яйцями, збиваємо до пишності.

Борошно змішуємо з розпушувачем і просіваємо.

Змішуємо обидві маси і вимішуємо до однорідності.

Тепер додайте в тісто по 1 склянці своїх улюблених наповнювачів: подрібнені на шматочки горіхи, родзинки, чорнослив, курагу, цукати і т.д.

Тісто виходить тугим і липким, тому викладати його в форму, застелену пергаментом, краще за допомогою ложки або лопатки. Рівномірно розподіліть його по всій формі, вирівнюємо поверхню і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.

Гаряче печиво розрізаємо на порційні шматочки.

Rating
( No ratings yet )
Loading...