Смачна і холодна, і гаряча! Домашня ковбаса «Галицька»

Домашня ковбаса «Галицька» - рецепт приготування

Ковбаса виходить дуже і дуже смачною, пікантною і гострою. За смаком ви можете зробити її ще пікантнішою, якщо додасте гірчицю в зернах, буквально пару ложок.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина – 1.5 кг;
  • сало – 400 г;
  • сіль – 1.5 ст.л;
  • перець – 1 ст.л;
  • часник – 2 головки.

Процес приготування ковбаси «Галицька»

М’ясо ріжемо дрібними шматочками, сало також нарізаємо, все змішуємо, солимо і перчимо до смаку. Можна також додати і ваші улюблені спеції для м’яса.

Часник пропускаємо через прес і також вмішуємо в фарш.

Влийте трохи бульйону або води, добре все вимішайте і наповніть масою кишки.

Укладаємо ковбасу в ємність і ставимо на ніч у холодильник. Можна і на добу, м’ясо краще просочиться.

Доводимо до кипіння воду, вкладаємо в неї ковбасу, доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин.

Виймаємо ковбасу, просушуємо паперовими рушниками, викладаємо на деко, застелене пергаментом і робимо декілька проколів.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо 30 хвилин. Смачного!

Смачна і холодна, і гаряча! Домашня ковбаса «Галицька»

Rating
( No ratings yet )
Loading...