Швидкий рецепт маринування смачних і хрустких огірків

Маринування смачних і хрустких огірків - рецепт приготування

Всього кілька днів і вже можна буде їсти пікантну закуску з огірків. Смак у них приголомшливий! А як хрустять! Просто смакота! Так що маринуйте відразу побільше, щоб потім не шкодувати.

Продукти, які потрібні на 1 літр води:

  • один кг огірків;
  • 100 г яблучного оцту;
  • 300 г червоної цибулі;
  • 20 г насіння гірчиці;
  • 40 г цукру;
  • 2 г куркуми;
  • 20 г солі.

Приступаємо до процесу приготування закуски

Огірки необхідно помити, просушити і порізати на тонкі кружечки.

З цибулі зняти лушпиння, прополоскати під холодною водою і порізати у вигляді півкілець або пір’я. Відправити до огірків і перемішати.

Швидкий рецепт маринування смачних і хрустких огірків

Банки потрібно простерилізувати. Можете це зробити будь-яким зручним для вас методом.

У стерилізовані ємності щільно укласти овочі.

Швидкий рецепт маринування смачних і хрустких огірків

В один літр води додати всі спеції, приправи і оцет. Помістити на вогонь, дати закипіти, хвилину прокип’ятити, щоб цукор розчинився і розлити по банках. Маринад повинен повністю покрити овочі.

Нехай спочатку ємності охолонуть при кімнатній температурі, а після їх необхідно помістити в холодильну камеру мінімум на 24 години.

Ви можете спробувати їх через добу, але чим довше вони маринуються, тим смачніше виходять. Так що краще їх потримати пару тижнів, а після насолоджуватися чудовим смаком! Закуска полетить зі столу за кілька хвилин!

Rating
( No ratings yet )
Loading...