Шукала варіант швидкої і незвичайної вечері і ось, що знайшла. Ватрушки, але тільки м’ясні

Для мене це самий простий і смачний варіант швидкої вечері. М’ясні ватрушки відрізняються не тільки доступністю інгредієнтів, але і незвичайним видом. Така страва прикрасить не тільки Вашу тиху сімейну вечерю, а й святковий стіл.

  • Для приготування м’ясних ватрушок нам знадобляться такі інгредієнти:
  • Фарш – 500 грамів
  • Плавлений сир – 150 грамів
  • Сир домашній – 300 грамів
  • Твердий сир – 100 грамів
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Спеції – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

У розморожений фарш додаю тертий сир, висипаю улюблені спеції, сіль, перець і яйце. В окремій мисці змішую сир і плавлений сир. Деко застеляю пергаментним папером, з фаршу формую ватрушки з поглибленням, викладаю начинку.

Шукала варіант швидкої і незвичайної вечері і ось, що знайшла. Ватрушки, але тільки м'ясні

Відправляю в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Страва готова. Перед подачею посипати кропом і зеленою цибулею.

Шукала варіант швидкої і незвичайної вечері і ось, що знайшла. Ватрушки, але тільки м'ясні

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...