Шкірку лимона не стали викидати, а натерли і заморозили. Лимон буде як свіжий

Дуже часто після готування або вичавлювання соку, шкірка лимона відправляється у відро для сміття. Але замість того, щоб її викидати, шкірку можна натерти, додати до неї трохи лимонного соку і заморозити у формі для льоду. Потім дістанемо лимонний лід і кладемо в чай – він дасть смак як справжній свіжий лимон.

Шкірка лимона є в ньому найкориснішою частиною. Тут зосереджено в 10 разів більше вітаміну С, ніж в самому лимоні. Викидати таку цінність просто недалекоглядно.

Крім того, натерта шкірка дуже добре переносить заморозку і розмороження, і повністю зберігає всі вітаміни і аромат. Те, що потрібно для довгого зберігання!

Готується лимон дуже просто. Натремо жовту частину шкірки на тертці і додаємо до неї трохи лимонного соку.

Шкірку лимона не стали викидати, а натерли і заморозили. Лимон буде як свіжий

Перемішуємо і розподіляємо тертий лимон по формах для льоду. Залишилося їх заморозити і запас лимона готовий.

Шкірку лимона не стали викидати, а натерли і заморозили. Лимон буде як свіжий

Використовувати його можна в самому широкому діапазоні. Вода з лимоном і чай, приготування, тісто. А найголовніше – навіть через півроку в холодильнику лимон збереже всі свої властивості і смак!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...