Щоб не витрачатися взимку на зелень, робіть так!

Щоб про запас запастися зеленню на весь сезон, радимо скористатися нашими рекомендаціями.

Беремо зелену цибулю, кріп і петрушку, промиваємо, струшуємо воду і просушуємо на рушниках.

Тепер нам будуть потрібні пластикові пляшки (можна взяти від молока, у них зручне і широке горлечко).

Зелена цибуля повинна добре просохнути, щоб не було ні краплі води. Ріжемо її і засипаємо в пляшки, періодично струшуючи, щоб цибуля трохи утрамбувалася. Закручуємо кришки і відправляємо все в морозильну камеру. Таким же чином, робимо з кропом і петрушкою.

Також можна використовувати і пакетики з застібками – засипаємо в них зелень, видавлюємо все повітря, закриваємо їх і відправляємо в морозильну камеру.

Якщо у вас є час, ви можете зробити порційні пакетики зелені – є маленькі пакетики з застібкою і ви їх заповнюєте і коли потрібно, просто берете один пакетик, виймаєте зелень і відправляєте її в страву.

Рейтинг
( 3 оцінки, середнє 3.67 з 5 )
Завантаження...