Секрет пишних оладок з яблуками: результат завжди на всі сто

Страва давно стала традиційною у моїй сім’ї. Оладки виходять пишні та ніжні, з приємним яблучним смаком та коричним ароматом.

Необхідні продукти:

  • Яблуко – 1 шт.
  • Кефір – 150 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Пшеничне борошно – 3-4 ст. л.
  • Сода – 0,25 ч. л.
  • Кориця – 1 дрібка
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Соняшникова олія – 50-70 мл

Покроковий процес приготування:

З’єднайте в глибокій мисці кефір, яйце, цукор, соду та корицю, збийте віночком до однорідності.

Всипте борошно і ретельно перемішайте, щоб у тісті не залишилося грудочок.

Очистіть яблуко від шкірки та серцевини, натріть на великій тертці або дрібно наріжте і додайте до решти інгредієнтів.

Секрет пишних оладок з яблуками: результат завжди на всі сто

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та викладіть ложкою тісто, формуючи оладки. Смажте на середньому вогні з двох боків до рум’яності.

Секрет пишних оладок з яблуками: результат завжди на всі сто

Готові оладки раджу спочатку викласти на паперові рушники. Зайвий жир нам ні до чого. Після чого подавайте яблучні коржики на стіл. Поруч обов’язково поставте жирненьку сметанку, мед або згущене молоко. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...