Секрет приготування пишного омлету-п’ятихвилинки. Омлет не опускається

Дуже важливо яка використовується сковорідка. Легкість омлету залежить від товщини дна і висоти стінок: чим вище і товстіше, тим повітряніша вийде страва. Так як буде правильний розподіл тепла. Найкраще підходить температура середнього значення.

Якщо ви вирішили долити молоко, то в такій пропорції з яйцями – 1:1.

Сиру, овочів і інших добавок не повинно бути більше, ніж половина омлету.

Не слід відкривати кришку в процесі приготування. Страва не вийде пишною, якщо будуть перепади температури.

Посолити і поперчити потрібно під час збивання яєць.

Борошно не потрібно додавати, так як воно робить омлет більш важким.

Можете додати трохи соди. Це зробить омлет пишніше.

Пишний омлет з сиром. Розповідаю як приготувати

Я такий омлет готую в мультиварці. Обираю режим «випічки». Залишаю нагріватися, а сама в цей час збиваю інгредієнти.

На 2 яйця беру 80-100 г сиру, 60 г молока і 8 г олії соняшникової. Всього 7 хвилин і виходить приголомшливо смачний омлет, смачніший, ніж звичайний.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...