Французький омлет готується з мінімуму інгредієнтів, які завжди є у нас в холодильнику. Приготуйте цю надзвичайно красиву страву прямо зараз і порадуйте себе і своїх рідних чимось новеньким і смачним.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт
- Масло вершкове – невеликий шматочок
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Приготування
Розбиваємо акуратно яйця і відділяємо білки від жовтків. Жовтки і білки за смаком солимо і перчимо.
Жовтки збиваємо виделкою до однорідної маси. Білки збиваємо блендером до стану повітряної піни. У розігріту сковороду кладемо невеликий шматочок вершкового масла.
Як тільки масло розтануло, виливаємо в сковороду жовтки, на жовтки відразу ж викладаємо збиті білки і розрівнюємо силіконовою лопаткою.
Сковороду накриваємо кришкою, виставляємо найменший вогонь і готуємо 5-6 хвилин. Пательню знімаємо з вогню, відокремлюємо омлет лопаткою від бортів сковороди.
Розрізаємо французький делікатес навпіл, викладаємо на тарілку одну половинку жовтою частиною вниз і другу половинку викладаємо на першу жовтої частиною верх.
Чудовий омлет подавайте до столу і насолоджуйтеся. Готуйте з нами і радуйте смачною їжею себе і своїх близьких. Приємного вам апетиту!