Салат з помідорів і курки – простий, але пікантний і смачний

Зелений салат плюс свіжі овочі і куряча грудка – страва виходить просто розкішною. До речі, замість курки цілком підійде шматочок м’яса – відвареного або копченого.

Необхідні продукти:

  • Один пучок зеленого салату;
  • 250 грамів грудки курки (копченої або відвареної);
  • Зварені круто два яйця;
  • Помідорів достатньо 250 грамів;
  • 60 грамів сиру твердого;
  • Три зубчики часнику;
  • 30 грамів горіхів (грецьких);
  • Дві столові ложки майонезу;
  • Солі з перцем меленим і зеленню візьміть скільки любите.

Покроковий процес приготування:

1. Помідори наріжте у вигляді часточок, посоліть їх і поперчіть згідно свого смаку. Заправте часточками часнику, які подрібнені пресом, і покладіть також протертий на тертці з середнім ножами сир.

2. На дно салатниці кладіть вимиті листя зеленого салату. «Намалюйте» на них майонезну сітку.

3. Посипте двома нарізаними яйцями. Потім знову робіть сіточку з соусу «Майонез».

4. М’ясо курки наріжте у вигляді кубиків і насипте їх на листя салату.

5. Зверху кладіть помідорні шматочки і часник.

6. Після обсмажування грецьких горіхів на сухій, без олії, сковорідці їх треба ножиком подрібнити. І також посипте ними свій салатик.

Наша рекомендація:

Буде непогано, якщо готовий салат поставити на півгодини на полицю холодильника для охолодження.

Або беріть на салат продукти прямо з холодильника. Салат готується швидко, і вони не встигнуть «потеплішати».

Замість м’яса курки можете за бажанням взяти шинку. Їжте з апетитом!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...