Салат з печінкою і грибами «Сеньйора»: страва на святковий стіл

Салат «Сеньйора» складається з абсолютно простих інгредієнтів, але при цьому має неперевершений смак. Готувати його досить легко, люба господиня впорається!

Необхідні продукти:

  • 200-300 г курячої печінки
  • 1 цибулина
  • 2 картоплини
  • 400 г печериць
  • 3 курячих яйця
  • 100 г майонезу
  • 3 мариновані огірки
  • 1 ч. л. гірчиці
  • 30 г петрушки
  • морська сіль
  • перець чорний мелений
  • соняшникова олія

Покроковий процес приготування:

Для початку під проточною водою миємо курячу печінку і нарізаємо її на невеликі шматочки. Розігріваємо сковорідку, вливаємо олію і обсмажуємо нарізану печінку по 2-3 хвилини з двох сторін. Солимо її, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо сковорідку кришкою і смажимо ще 4 хвилини. Головне – не пересмажити печінку, інакше вона вийде сухою і жорсткою. Готову печінку залишаємо остигати, а потім нарізаємо соломкою.

Ретельно миємо гриби і просушуємо їх за допомогою паперового рушника. Нарізаємо їх на часточки і обсмажуємо на сухій сковорідці, поки не випарується весь сік.

Очищаємо цибулю та нарізаємо її на невеликі кубики. Вливаємо в гриби трохи олії і відправляємо до них цибулю. Все смажимо ще протягом 10 хвилин до повної готовності.

Варимо яйця круто, очищаємо їх від шкаралупи і також нарізаємо кубиками.

Помиту картоплю варимо або запікаємо в духовці до готовності. Після цього очищаємо її і натираємо на грубій терці.

Змішуємо майонез з гірчицею і перцем за смаком. До речі, при бажанні майонез можна замінити більш корисним соусом. Тепер залишилося лише з’єднати всі підготовлені інгредієнти в мисці і заправити салат. Все ретельно перемішуємо. Страву можна прикрасити подрібненою петрушкою і зеленою цибулею. Готово!

Салат з печінкою і грибами «Сеньйора»: страва на святковий стіл

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...