Салат з крабовими паличками і печерицями

У стравах нечасто можна зустріти поєднання морепродуктів і грибів. Але це не означає, що компоненти не підходять один одному. І салат з крабовими паличками і печерицями прямий тому доказ. Завдяки обсмаженим моркві і цибулі він виходить ситним, а всі інші продукти відмінно гармоніюють між собою. Салат дуже смачний і незвичайний, неодмінно варто спробувати.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 100 г
  • Печериці мариновані – 130 г
  • Морква – 1 шт
  • Яйце куряче – 2 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Соняшникова олія – 1 ст.л
  • Майонез – 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

1. Підготувати все необхідне. Моркву і цибулю почистити. Яйця залити водою і зварити протягом 10 хвилин після закипання.

2. Сковорідку прогріти з соняшниковою олією. Викласти спочатку терту на корейській тертці моркву. Не варто робити морквяні стрічки занадто довгими, щоб салат з крабовими паличками і печерицями було зручно їсти. Обсмажити на невеликому вогні пару хвилин, потім додати дрібно нарізану цибулю. Тримати все разом до м’якості овочів. Зарумянювати тут не потрібно, морква і цибуля повинні залишитися ніжними. Посолити і додати мелений перець, перемішати і перекласти в салатник. Дати охолонути.

3. Потім висипати нарізані великим кубиком крабові палички і четвертинки маринованих шампіньйонів. Якщо гриби великі, розділити на 6-8 частин.

4. І останній інгредієнт – шматочки варених яєць.

5. Заправити майонезом.

6. Салат з крабовими паличками і печерицями готовий. Перед подачею краще дати настоятися хоча б півгодини, так страва буде більш ароматною.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...