Салат з баклажанів з яйцями і цибулею – оригінальний, ситний і дуже смачний

Цей салатик має такий смак, що його не відрізниш від м’ясного. При цьому самі баклажани нагадують смак грибів. Зробіть і собі такий же салат з баклажанів з яйцем і цибулею!

Необхідні продукти:

  • Два яйця курячі;
  • Від 2 до 4 штук баклажанів;
  • Сметани або майонезу – 2 столові ложки;
  • Одна цибулина;
  • За своїм смаком взяти солі;
  • Один пучок кропу;
  • Трохи соняшникової олії (на обсмажування).

На приготування маринаду:

  • 80 мілілітрів води;
  • Одна чайн. ложка цукру;
  • ½ чайної ложки cолі;
  • Одна або дві ст. ложки оцту 9-ти відсоткового.

Покроковий процес приготування:

1. Треба почистити баклажани, нарізати їх у вигляді кубиків і обсмажити, використавши олію. Потім викладайте їх на паперові серветки, щоб прибрати зайву олію.

2. Готуйте маринад. Для цього треба нарізати цибулю у вигляді тонких півкілець, викласти їх в окремий посуд, додати цукру, солі, оцту і залити гарячою водою. Потім поставте в сторонку для того, щоб маринад добре настоявся.

3. Попередньо зварені яйця треба навпіл розділити і нарізати як півкільця. Потім подрібніть листочки кропу.

4. В окрему миску викладайте цибулю (віджату), потім обсмажені кубики баклажанів, додайте яйця, зелень, майонез (або сметану). Якщо потрібно, досоліть салат і розмішайте, покладіть на красиву тарілку.

Вийшло дуже смачно і до того ж досить ситно! Їжте на здоров’я!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...