Салат «Сонячний зайчик» – соковитий, смачний і ситний

Салат «Сонячний зайчик» - рецепт приготування

Салат «Сонячний зайчик» має таку красиву назву через те, що він готується з капусти і кукурудзи, а як відомо, саме ці інгредієнти просто обожнюють зайці.

Виходить салат смачним, для його приготування можна використовувати свіжу капусту або білокачанну. На наш погляд, краще зупинити вибір на свіжій, вона більш соковита і м’яка. У салат також ще додаються крабові палички, тому він виходить досить ситним. Куряче яйце краще використовувати домашнє, а перець взяти солодкий і яскравий за кольором, наприклад, жовтий або червоний.

Інгредієнти:

  • Солодкий перець – 0,5 шт.
  • Куряче варене яйце – 1 шт.
  • Крабові палички – 3-4 шт.
  • Капуста свіжа або білокачанна – 100 г.
  • Кукурудза консервована – 1,5 ст. л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком (даний інгредієнт можна не додавати).
  • Майонез (або сметана, або йогурт без добавок) – 1-2 ст. л.
  • Зелень – для прикраси салату.

Як приготувати салат «Сонячний зайчик»:

1. Капусту вимийте і дрібно наріжте. Якщо зверху листя пошкоджені або брудні, тоді обов’язково їх зніміть. Відріжте качан.

2. Куряче яйце відваріть, для цього викладіть його в миску, залийте водою. Доведіть воду до кипіння, варіть яйце 8 хвилин. Потім очистіть шкаралупу і наріжте його кубиками. З крабових паличок зніміть пакувальну плівку, наріжте їх так само, як і яйце.

3. Солодкий перець вимийте і наріжте кубиками. Якщо всі попередні інгредієнти ви вирішили нарізати соломкою, тоді і перець наріжте аналогічно.

4. Складіть всі продукти в миску, додайте консервовану кукурудзу.

5. Додайте майонез, сіль і перець мелений. Добре перемішайте салат. Дайте йому постояти в холодильнику півгодини.

6. Викладіть готовий салат «Сонячний зайчик» в красиву піалу і подайте його до столу.

Rating
( No ratings yet )
Loading...