Салат «Осінній» – ніжний і оригінальний

Салат «Осінній» має таку назву через те, що готується з сезонних овочів. За смаком він виходить досить ніжним, оригінальним і неповторним. Через те, що в нього не додається ні ковбаса, ні м’ясо, він ще підходить для тих, хто ці продукти не їсть.

Інгредієнти:

  • Картопля варена – 1 шт.
  • Варена морква – 0,5 шт. велика або 1 шт. середня.
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Майонез – 0,5-1 ст. л.
  • Консервовані кабачки – кілька штук (цей інгредієнт можете замінити маринованими огірками).

Як приготувати cалат «Осінній»:

1. Отже, перш за все, якщо у вас свіжі овочі, вимийте їх дуже ретельно. Викладіть моркву і картоплю в каструлю. Залийте їх чистою водою, додайте дрібку солі і варіть протягом 20-30 хвилин, після того, як вода повністю закипить. Курячі яйця відваріть обов’язково в окремій ємності, за часом протягом 7 хвилин. Тепер очистіть варені овочі. Наріжте дрібними кубиками варену моркву і кабачки.

2. Курячі яйця і картоплю наріжте аналогічно попереднім інгредієнтів.

3. Викладіть всі ці нарізані продукти в глибоку миску або звичайну каструлю.

Салат «Осінній» - ніжний і оригінальний

4. До них додайте той соус, на якому ви вирішили зупинити свій вибір. Я додала в салат майонез, який готувала самостійно.

Салат «Осінній» - ніжний і оригінальний

5. Добре перемішайте салат «Осінній» звичайною ложкою. Відправте його обов’язково хвилин на 20 в холодильник. Так всі овочі стануть однією температури.

Тепер сміливо подайте готовий салат до столу. Зверху можете його прикрасити свіжою зеленню.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...