Салат «Оленка» – простий рецепт на кожний день і на свято

Салат «Оленка» – це дуже смачна і досить ситна закуска, яку можна приготувати не тільки в звичайний будний день, але і на святковий стіл. Головним інгредієнтом в даному салаті є крабові палички. Саме тому при їх виборі в продуктовому магазині слід зупинити вибір на перевіреній торговельній марці. Також потрібно обов’язково звернути увагу на їх термін придатності.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 50 г.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Курячі яйця – 3 шт.
  • Печериці – 50 г.
  • Майонез – 1-2 ст. л.

Приготування:

1. Вимийте свіжий огірок, а потім наріжте його дрібними і однаковими за розміром кубиками.

2. З крабових паличок акуратно зніміть обгорткову упаковку. Наріжте їх так само, як і свіжий огірок.

3. Викладіть в миску спочатку свіжий огірок.

4. До нього додайте нарізані крабові палички.

5. Курячі яйця залийте теплою водою і поставте на плиту. Коли вода закипить, зменшіть вогонь і варіть яйця сім хвилин. Злийте кип’яток, влийте холодну воду. Коли курячі яйця охолонуть, очистіть шкаралупу. Наріжте їх кубиками.

6. Викладіть нарізані яйця в миску до попередніх інгредієнтів.

7. Додайте майонез.

8. Гриби відваріть в підсоленій воді і наріжте їх.

9. Викладіть гриби в салат, ще раз його перемішайте.

Перекладіть салат «Оленка» в красиву піалу і подайте його до святкового столу. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...