Салат «Оксамитовий» з крабовими паличками – ніжний і святковий

Крабові палички – продукт, який часто з’являється в нашому меню. Причому страви з крабових паличок займають центральне місце не тільки за сімейною вечерею, а й за святковим столом. Рецептів страв з такого інгредієнта величезна кількість і кожна господиня підбирає ті рецепти, які їй найбільше підходять. Особливе місце займають салати з крабових паличок – вони завжди різноманітні і оригінальні.

Пропонуємо простий і смачний рецепта салату «Оксамитовий» з крабовими паличками. Для рецепта заздалегідь разморозьте рибний продукт, крім того для салату знадобиться відварна картопля, сира морква, яйця і твердий сир. для заправки використовуйте смачний і якісний майонез. Соус ви можете взяти як магазинний, так і домашній – приготований самостійно.

Салат дійсно виходить «оксамитовим», так як майже всі інгредієнти подрібнюються на тертці, і структура салату виходить пухнастою і ніжною.

Складові:

  • Крабові палички – 100 г.
  • Картопля – 120 г.
  • Морква сира – 70 г.
  • Сир твердий – 70 г.
  • Яйця курячі – 1-2 шт.
  • Майонез – 120-130 г.
  • Спеції – за смаком.

Як приготувати салат «Оксамитовий»:

1. Насамперед відваріть почищену картоплю до м’якості. Варіть в підсоленій воді приблизно 15-20 хвилин. Готовність перевіряйте ножем.

Також зваріть круто курячі яйця, варіть 7-8 хвилин, добре їх охолодіть. Зварені яйця почистіть. Відварну картоплю натріть на середній терці і викладіть в салат першим шаром. Посоліть за смаком і промажте майонезом.

Салат «Оксамитовий» з крабовими паличками - ніжний і святковий

2. Натріть на дрібній тертці зварені курячі яйця, викладіть другим шаром, посоліть злегка і просочіть майонезом.

Салат «Оксамитовий» з крабовими паличками - ніжний і святковий

3. Розморожені крабові палички почистіть від упаковки, потім наріжте невеликими кубиками, викладіть в салат наступним шаром і полийте соусом.

Салат «Оксамитовий» з крабовими паличками - ніжний і святковий

4. Натріть на дрібній тертці твердий сир з класичним смаком і присипте салат, змастіть майонезом.

Салат «Оксамитовий» з крабовими паличками - ніжний і святковий

5. На завершення натріть на дрібній тертці сиру моркву – вона повинна бути солодкою і соковитою, полийте салат майонезом і поставте в холодильник, нехай просочиться 15-20 хвилин.

Салат «Оксамитовий» з крабовими паличками - ніжний і святковий

6. Потім прикрашайте будь-якою свіжою зеленню і подавайте до столу.

Готовий салат можете подавати порційно кожному гостю. Всі оцінять страву гідно.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...