Салат «Морське дно» з крабовими паличками – смачно і гарно

Пропонуємо новинку – салат «Морське дно» – приготуйте його з крабовими паличками і морською капустою. Всі компоненти доповнюють один одного, а також поєднуються між собою. Для рецепта використовуйте всі готові продукти – маринована морська капусту, рибні консерви в олії, а також крабові палички. Залишиться лише зварити яйця. Страва швидко готується і виходить дуже смачною.

Інгредієнти:

  • Морська капуста – 150 г.
  • Рибні консерви (наприклад, сардини) – 120 г.
  • Крабові палички – 100 г.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста, невелика – 1 шт.
  • Майонез – 100 г.
  • Сіль, чорний перець – за смаком.

Як приготувати салат «Морське дно»:

1. Морську капусту трохи подрібніть ножем, якщо занадто довга, складіть на дно порціонного посуду. Полийте шар капусти смачним майонезом. Соус вибирайте той, який найбільше подобається.

2. Почистіть і промийте ріпчасту цибулю. Наріжте цибулю невеликими кубиками. У салаті він буде приємно хрустіти і додасть страві гостру нотку.

3. Розподіліть цибулю поверх морської капусти. І також полийте цибулю шаром майонезу.

4. Розморожені крабові палички почистіть від плівки-упаковки. Наріжте рибний продукт дрібними кубиками.

5. Наступний шар в салаті – крабові палички. Такий продукт ідеально поєднується з морською капустою.

6. Крабовий шар полийте майонезом, можете промазати пензликом або виделкою. В цілому салат добре просочиться.

7. Рибні консерви вийміть з олії – в даному випадку сардини. Видаліть великі кісточки і хребет, розімніть рибу виделкою.

8. Викладіть рибні консерви в салат і здобріть майонезом.

9. Зваріть круто яйця – варіть в киплячій воді 7-8 хвилин, потім охолодіть і почистіть від шкарлупок. Варені яйця натріть на тертці – це завершальний шар. Яйця злегка посоліть і поперчіть за смаком.

10. Салату дайте просочитися в холодильнику 20-25 хвилин, потім подавайте до столу, прикрасивши будь-якою дрібно нарізаною зеленню, наприклад, кропом.

Rating
( No ratings yet )
Loading...