Уже багато всього знаємо і пробували, але на святковий рік хочеться чогось новенького і незвичайного. Здивувати гостей, себе порадувати. Пропонуємо спробувати саме такий рецепт. Він без сумніву стане хітом.
Салат «Королівська шубка»
Готується порційно, в склянках або формочках – що теж прикрашає подачу
Для 4 порцій:
- 300 гр – слабосолена сьомга
- 1 червона цибулина
- 2 шт моркви
- 2 шт картоплі
- 2 шт буряка
- 3 яйця
- ікра
Овочі та яйця відварити і натерти окремо на тертці. Рибку і цибулю нарізати на дрібні шматочки. І так … це майже “оселедець під шубою”, тільки з червоною рибкою і ікрою, тому і «Королівська».
У підготовлений стакан викласти салат по шарам: рибка, цибулька, картопля, морква, яйця, буряк. Кожен шар промазати майонезом. Зверху викласти трохи ікри. Шари можна викладати в довільному порядку, можна рибку укласти зверху, а буряк на самий низ.
А можна зробити один великий салат і не морочитися з порціями.