Салат «Королівська шубка» без сумніву стане хітом на вашому столі

Уже багато всього знаємо і пробували, але на святковий рік хочеться чогось новенького і незвичайного. Здивувати гостей, себе порадувати. Пропонуємо спробувати саме такий рецепт. Він без сумніву стане хітом.

Салат «Королівська шубка»

Готується порційно, в склянках або формочках – що теж прикрашає подачу

Для 4 порцій:

  • 300 гр – слабосолена сьомга
  • 1 червона цибулина
  • 2 шт моркви
  • 2 шт картоплі
  • 2 шт буряка
  • 3 яйця
  • ікра

Овочі та яйця відварити і натерти окремо на тертці. Рибку і цибулю нарізати на дрібні шматочки. І так … це майже “оселедець під шубою”, тільки з червоною рибкою і ікрою, тому і «Королівська».

У підготовлений стакан викласти салат по шарам: рибка, цибулька, картопля, морква,  яйця, буряк. Кожен шар промазати майонезом. Зверху викласти трохи ікри. Шари можна викладати в довільному порядку, можна рибку укласти зверху, а буряк на самий низ.

А можна зробити один великий салат і не морочитися з порціями.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...