Салат «Хризантема» і чому він смачніший, ніж олів’є

Ця страва з’їдається зі столу в першу чергу! Салат «Хризантема» в моїй родині готується частіше, ніж будь-який інший салат. А все від того, що він шалено смачний, незвичайний і красивий на вигляд. Мій чоловік трохи консерватор в їжі, але навіть він каже, що «Хризантема» смачніший, ніж олів’є.

Необхідні продукти

  • 250 г копченої курки
  • 4 яйця
  • 150 г кукурудзи
  • 100 г грибів
  • 50 г чіпсів
  • 140 г майонезу

Процес приготування салату «Хризантема»

Копчену курку (можна замінити на відварну) наріжте на дрібні кубики.

Відваріть яйця круто. Відокремте білки від жовтків. Жовтки натріть на дрібній тертці, а білки – на грубій.

На дно тарілки викладіть всю курку. Зробіть сіточку з майнез, а потім розмажемо її чайною ложкою.

Салат «Хризантема» і чому він смачніший, ніж олів'є

Другим шаром викладіть нарізані консервовані шампіньйони, потім знову сіточка з майонезу. Третім шаром – кукурудза. І також шар з майонезу.

Салат «Хризантема» і чому він смачніший, ніж олів'є

Четвертий шар – білки, знову сіточка з майонезу і на фініші – жовтки. Прикрасьте салат чіпсами так, щоб це нагадувало квіточку.

Салат «Хризантема» і чому він смачніший, ніж олів'є

Ось і все, красивий багатошаровий салат готовий. Смачного!

Салат «Хризантема» і чому він смачніший, ніж олів'є

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...