Салат «Гість за столом»: готується з простих і доступних продуктів, а результат виходить приголомшливим

Салат настільки смачний, що Ваші гості з’їдять його першим. Продукти чудово поєднуються між собою, створюючи приголомшливий вигляд, аромат і смак.

Інгредієнти для салату «Гості за столом»:

  • Куряче філе – 0.5 кг .;
  • Морква – 3 штуки;
  • Яйце куряче – 6 штук;
  • Сир твердий – 300 грам;
  • Кукурудза консервована – 340 грам;
  • Цибуля червона – 2 головки;
  • Зелень (беріть ту, яка подобається) – 1 пучок (залиште пару гілочок для прикраси салату);
  • Помідори черрі – за смаком;
  • Перець болгарський – до смаку;
  • Маслини – за смаком;
  • Майонез – за смаком;
  • Оцет яблучний – 2 столові ложки;
  • Цукор – 1 ч.ложка;
  • Сіль за смаком;
  • Вода питна – 75 мл.

Процес приготування салату «Гості за столом»

Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо і складаємо в невелику ємність. Цукор, оцет, сіль, воду додаємо до цибулі і перемішавши відставляємо в сторону на 20 хв.

Куряче м’ясо відварюємо в злегка підсоленій воді, а потім ріжемо кубиками. Зелень промиваємо, обсушуємо і дрібно шаткуємо.

Моркву і яйця відварюємо. Морквину тремо на тертці. Яйця розділяємо на білки (подрібнюємо на великій тертці) і жовтки (подрібнюємо на тертці з дрібними отворами).

Збираємо салат по верствам:

  • куряче філе + змащуємо майонезом,
  • зелень + змащуємо майонезом,
  • цибуля (попередньо злийте рідину) + змащуємо майонезом,
  • морква + змащуємо майонезом,
  • кукурудза + змащуємо майонезом,
  • яєчні білки (залиште трохи для прикраси салату) + змащуємо майонез,
  • сир + змащуємо майонезом,
  • яєчні жовтки + змащуємо майонезом.

Прикрашаємо салат:

  • чері розрізаємо на половинки і укладаємо повним колом по «шапці» салату зрізом вниз,
  • маслинки ріжемо на кільця і викладаємо наступним внутрішнім колом,
  • зелень шаткуємо – це вже третє внутрішнє коло,
  • дрібно нарізаний перець – четверте коло.

Центр салату посипаємо білками і укладаємо кілька зерен кукурудзи.

На останньому етапі салат накриваємо харчовою плівкою і ставимо на 3 години в холодильник.

Салат «Гість за столом»: готується з простих і доступних продуктів, а результат виходить приголомшливим

Rating
( No ratings yet )
Loading...