Салат «Фазан» з куркою – смачний, ситний і освіжаючий

Салат «Фазан» з куркою - відмінний рецепт

Курячий салат Фазан з яєчним омлетом, свіжими огірками та сиром – дуже смачна, ситна і освіжаюча закуска. Він прекрасно підійде як для повсякденної вечері, так і для святкового столу. Сир надає салату вершковий присмак, а омлет – особливий неповторний аромат.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Яйця – 2-3 шт.
  • Сир – 150 г.
  • Свіжий огірок – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль за смаком.

Як приготувати:

1. Куряча грудка легко замінюється будь-яким м’ясом птиці, будь то філе індички, качки або гуски. Залийте м’ясо невеликою кількістю води і поставимо на вогонь.

2. Після закипання знімемо піну, посолити і зменшивши градус до мінімального. Відваримо курку при слабкому кипінні протягом 30-40 хвилин. Виймемо м’ясо з бульйону (його можна використовувати для приготування іншої страви), дамо волозі стекти і нарізати грудку подрібніше.

3. З яєць потрібно зробити тонкий омлет, тому найзручніше в тарілку розбивати по одній штуці, трохи присаливать, збовтувати віночком до єдинородного стану і виливати масу на сковороду невеликими порціями.

4. Підсмажуємо млинці з двох боків до рум’яного відтінку, після чого закручуємо в рулетики.

5. Кришимо яєчні рулети ножем і відправляємо в тарілку до курячого м’яса. 6. Сир для салату натираємо на терці великими отворами.

7. Огурчик миємо й нарізаємо.

8. Разом з сиром огірки кладемо до курячого м’яса і омлету. Заправляємо салат двома ложками сметани, кладемо сіль і майонез за смаком.

9. Перемішуємо продукти і відразу подаємо до столу.

Салат Фазан з курячої грудки, омлету, огірків і сиру готовий!

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...