Рулетики з печінки – святкова закуска, яка прикрасить стіл

Це дуже гарна прикраса на святковий стіл! Та й готувати закуску не складно. Інгредієнти потрібні найпростіші.

Необхідні продукти:

  • 350 грам печінки;
  • Два яйця;
  • 250 мілілітрів молока;
  • Одна чайна ложка солі;
  • 0,5 чайної ложечки перцю;
  • 100 грам борошна;
  • 25 мілілітрів соняшникової олії.

Для начинки вам потрібно:

  • Одна морква і одна цибулина;
  • 300 грам сиру (вершкового);
  • Два зубчики часнику;
  • 50 грам сметани;
  • Кропу, солі, перцю та спецій візьміть за смаком.

Покроковий процес приготування:

1. Цибулю треба дрібно нарізати і обсмажити на олії до готовності.

2. Морквину натріть на тертці (великій) і обсмажуйте, доки не стане м’якою. Покладіть її до цибулі.

3. Шматки печінки подрібніть, використовуючи блендер. Печінку можна взяти будь-яку, як свинячу, так і курячу. Вони обидві тут підійдуть.

4. Зараз змішайте яйця, сіль, перець, борошно, молоко і збивайте за допомогою блендера, поки не буде однорідної маси.

5. Додайте в масу подрібнену печінку та перебийте до однорідного стану.

7. На сковорідці насмажте печінкових млинців та остудіть. Намагайтеся, щоб вони були грубі.

8. Коли почнете їх перевертати на інший бік, змастіть олією. Тоді млинці стануть рум’яними. Із загальної кількості тіста має вийти приблизно десять млинців. Остудіть їх.

9. Цибулю, моркву, часник та сметану треба перебити, взявши блендер, до ступеня однорідності.

10. Тепер потрібно змішати овочі, сир, порізану зелень, сіль та перець. Розмішайте все це добре.

11. Кожен млинець змастіть начинкою, розріжте на вісім частин і закрутіть кожну частину у вигляді рогалика.

Готові смачні рогалики покладіть акуратно на гарну тарілку і прикрасьте, як вам подобається. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...