Просто варена картопля набридає, хоча ми дуже любимо цей інгредієнт. Особливу красу і смак йому додає бекон. Я навчилася робити не просто смачну, але і дуже гарну страву, яку можна подавати і як гарячу закуску. Усередині рум’яних шматочків бекону ховається пікантне пюре з сиром і оливками.
Щоб приготувати цю страву, потрібно взяти такі інгредієнти:
- 50 грам оливок без кісточок;
- 12 скибочок бекону;
- 350 грам картоплі;
- сто грам сиру, підійде будь-який твердий тертий або ж вершковий;
- листочки петрушки;
- сіль і перець за смаком.
Для початку потрібно очистити картоплю, нарізати її на шматочки і відварити в підсоленій воді до готовності. Перевірити можна виделкою або ножем, щоб вони легко входили в шматочки картоплі.
Додаємо до пюре тертий сир, нарізані дрібно оливки, сіль, подрібнену зелень. Все ретельно розмішуємо, це буде начинка для наших рулетиків.
Скибочки бекону потрібно викласти на дошку по два внахлест. Зверху додаємо по ложці пюре, звертаємо і закріплюємо за допомогою зубочисток.
Форму для випічки потрібно змастити олією, не надто жирно.
Викладаємо у форму закуску і відправляємо в духовку запікатися при 180 градусах. Як тільки бекон стане рум’яним, можна виймати смачну страву і подавати її до столу.