Рулет із лаваша з тунцем та яйцем: як приготувати ситну закуску

З однієї баночки тунця можна приготувати багато страв! Наприклад, ситний салат, пасту на двох або кілька сендвічів. Про це ми вам уже безсумнівно розповідали, а ось про рулет з лаваша з тунцем ще ні. Вважаємо, що він стане чудовою альтернативою популярним зараз ролам із азіатської кухні.

Готується буквально за 5 хвилин, так що чудово підійде для сніданку, перекусу або вечері. І навіть як фуршетна страва лаваш з соковитою начинкою виглядає чудово! Гості точно не відмовляться від такої ефектної закуски.

Необхідні продукти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Консервований тунець – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Плавлений сир – 150 г
  • Твердий сир – 80 г
  • Кріп – 50 г
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.

Покроковий процес приготування:

Попередньо відваріть яйця круто. Часник пропустіть через прес і змішайте з майонезом та плавленим сиром.

Рулет із лаваша з тунцем та яйцем: як приготувати ситну закуску

Змастіть лаваш соусом, рівномірно розподіляючи його по поверхні.

Рулет із лаваша з тунцем та яйцем: як приготувати ситну закуску

Потім викладіть смугами рівної ширини, як на картинці, натерті яйця, тунець, дрібно нарізаний кріп та натертий сир.

Рулет із лаваша з тунцем та яйцем: як приготувати ситну закуску

Загорніть лаваш з обох боків, як на фото, і скрутіть його в рулет. Дайте йому постояти годину в холодильнику та подавайте до столу.

Рулет із лаваша з тунцем та яйцем: як приготувати ситну закуску

У цій страві чудово виглядатимуть такі додаткові інгредієнти: листовий салат, кукурудза, солоні огірки, дрібно нарізані оливки та в’ялені помідори. Як соус підійде також вершковий сир або жирна сметана. Цей рецепт з лавашем чудово буде виглядати у вашій кухонній книзі, так що не забудьте його зберегти.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...