Рогалики з кремом – повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

Я обожнюю ці рогалики, готую їх дуже часто. Найніжніші, повітряні, а який тут смачний крем! Просто знахідка для любителя випічки.

Необхідні продукти:

  • 200 мл молока
  • 1 пакетик сухих дріжджів
  • 50 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1 пакетик ваніліну
  • 450-500 г борошна
  • 2 ч. л. цукру

Крем:

  • 1 пакетик ванільного пудингу
  • 450 мл молока
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 яйце

Покроковий процес приготування:

1. У теплому молоці розчинити сухі дріжджі. У сотейнику розтопити вершкове масло і влити його в молоко, після чого всипати звичайний і ванільний цукор.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

2. Вбити яйце і добре розмішати.

3. Всипати борошно, замісити м’яке тісто. Накрити його рушником і залишити в темному місці на годину.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

4. Приготувати крем: в сотейник влити молоко і довести його до кипіння. Поки молоко не нагрілося, відлити 5 ст. л. в окрему ємність і розчинити в ньому напівфабрикат пудингу, додати цукор, ретельно перемішати.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

5. Як тільки молоко закипить тонкою цівкою влити в нього суміш і, помішуючи, довести до кипіння. Готовий крем охолодити.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

6. Тісто, яке підійшло обім’яти і розділити на 10 рівних частин. Одну частину розкачати на присипаній борошном поверхні в вигляді овалу.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

7. З одного боку зробити надрізи з відстанню 1 см один від одного.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

8. З іншого боку викласти крем (2 ч. л. з гіркою), накрити тістом і ретельно защипнути краї.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

9. Загорнути у вигляді рогалики, повторити процес з рештою тістом і кремом.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

10. Рогалики перекласти на деко, застелене папером для випічки, змастити заготовки збитим яйцем і залишити на 10 хвилин. Потім відправити в розігрітий до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Гарячі рогалики присипати цукровою пудрою.

Рогалики з кремом - повітряні рогалики, які готують за цим рецептом в кондитерських

Ніжні, ароматні з дуже смачним кремом булочки-рогалики готові. Дуже рекомендую.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...