Робимо соковитою та ніжною будь-яку рибу

З правильним підходом зробити соковитою можна будь-яку рибу, і тріску, і ще бюджетніший минтай. Просто рибу потрібно не обсмажувати, як роблять це зазвичай, а приготувати в соусі, щоб вона повністю просякнула ним.

Інгредієнти: філе тріски, зелений та червоний болгарський перець, помідори, базилік, часник, томатна паста, по столовій ложці оцту та солодкого соєвого соусу, сіль, чорний перець, паприка, чилі, лавровий лист, трохи олії.

Робимо соковитою та ніжною будь-яку рибу

Розігріваємо в глибокій сковороді олію і першою обсмажуємо нарізану середніми шматочками цибулю. Потім подрібнюємо до неї 3 зубчики часнику. Через 4 хвилини додаємо на сковороду нарізані кубиками перці та нарізану тонкою соломкою моркву та подрібнені помідори.

Робимо соковитою та ніжною будь-яку рибу

Додаємо дрібку солі, вливаємо густу томатну пасту, оцет та соєвий соус. Слідом посипаємо все перцем, додаємо паприку та чилі для гостроти. Кладемо лавровий листок і перемішуємо. Накриваємо кришкою і на слабкому вогні готуємо 6 хвилин. Тільки тепер кладемо у соус тріску.

Робимо соковитою та ніжною будь-яку рибу

Тримаємо ще 12 хвилин під кришкою на слабкому вогні і страва готова.

Робимо соковитою та ніжною будь-яку рибу

Подайте приготовлену таким чином тріску з гарніром із білого рису, він підійде сюди ідеально.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...