Робимо скумбрію такою ж смачною і ніжною, немов у нас осетрина

Приготована скумбрія цим способом виходить ніжніше осетрини, а основну частину роботи виконує просто морозильна камера.

Для рецепту нам знадобляться 3 великі скумбрії, сіль, цукор і перець, кріп, трохи часнику та оливкової олії.

Рибу ріжемо навпіл і очищаємо на філе, всі кістки необхідно прибрати. Трохи солимо і перчимо кожну частину.

Робимо скумбрію такою ж смачною і ніжною, немов у нас осетрина

Тепер змішуємо в блендері часник, оливкову олію та кріп. Суміш, яка вийшла, розподіляємо по всій поверхні скумбрії.

Робимо скумбрію такою ж смачною і ніжною, немов у нас осетрина

Кладемо одну половину філе на іншу і замотуємо разом харчовою плівкою.

Робимо скумбрію такою ж смачною і ніжною, немов у нас осетрина

Відправляємо в морозилку лише на 2 години і можна пробувати. Найсмачніше подати зі свіжим чорним хлібом.

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 1 з 5 )
Завантаження...