Ріпчаста цибуля ще ніколи не була такою смачною. Незвичайна страва, яка подобається з першого шматочка

Цей незвичайний рецепт приваблює своєю простотою, економністю та цікавим результатом! Приготуйте «фаршировану цибулю» — дуже смачну та оригінальну страву!

Інгредієнти для фаршированої цибулі:

  • 7-8 цибулин;
  • 300 г фаршу;
  • 1 склянка рису;
  • 1/2 склянки булгура;
  • 10 гілочок петрушки;
  • 3 зубчики часнику;
  • 60 мл соняшникової олії;
  • 1 ч. л. томатної пасти;
  • сіль, спеції на смак (чорний перець, червоний перець чилі, м’ята).

Для соусу:

  • 1 ст. л. томатної пасти;
  • 60 мл соняшникової олії;
  • 2 склянки гарячої води;
  • 1 ч. л. солі;
  • 50 гр. вершкового масла;
  • петрушка для оздоблення.

7-8 цибулин очистити, надрізати до середини. Перекласти у каструлю, залити водою. Довести до кипіння, зменшити вогонь та варити 15-20 хвилин до м’якості.

Ріпчаста цибуля ще ніколи не була такою смачною. Незвичайна страва, яка подобається з першого шматочка

У глибокій тарілці змішати фарш, 1 натерту на дрібній терці цибулину, сирий рис і булгур, нарізану петрушку та часник. Влити олію, томатну пасту, посолити та додати спеції. Перемішати до однорідності.

Ріпчаста цибуля ще ніколи не була такою смачною. Незвичайна страва, яка подобається з першого шматочка

Злити воду, трохи остудити цибулю. Розібрати на шари.

Ріпчаста цибуля ще ніколи не була такою смачною. Незвичайна страва, яка подобається з першого шматочка

Кожен шар нафарширувати, загорнути.

Ріпчаста цибуля ще ніколи не була такою смачною. Незвичайна страва, яка подобається з першого шматочка

Перекласти у глибоку сковороду. Залити соусом із води, томатної пасти, олії. Зверху розкласти шматочки вершкового масла та петрушки. Укласти поверх фаршированої цибулі плоску тарілку, накрити кришкою. На повільному вогні готувати 45-55 хвилин.

Ріпчаста цибуля ще ніколи не була такою смачною. Незвичайна страва, яка подобається з першого шматочка

Готова страва получається дивовижно смачна, проста, соковита!

Ріпчаста цибуля ще ніколи не була такою смачною. Незвичайна страва, яка подобається з першого шматочка

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...