Рецепт варення з ревеню, яке ідеально підходить до будь-якого виду випічки

Варення з ревеню - рецепт приготування

Щорічно я обов’язково готую для своєї сім’ї варення з ревеню, яке володіє тонкими полуничними нотками і ідеально підходить до будь-якого виду випічки. Також ми використовуємо його в якості сиропу для морозива – смак виходить вище всяких похвал!

Продукти, необхідні для варення з ревеню:

  • Ревінь (молоді і м’які стебла) – 1000 грам;
  • Цукор – 1000 грам.

Процес приготування варення з ревеню

Стебла ревеню (листя видаляємо) добре миємо, чистимо (при необхідності) і ріжемо кубиками, які складаємо в ємність.

Рецепт варення з ревеню, яке ідеально підходить до будь-якого виду випічки

Далі ревінь засипаємо рівномірно цукром і забуваємо про нього на добу.

Рецепт варення з ревеню, яке ідеально підходить до будь-якого виду випічки

Через двадцять чотири години необхідно розмішати цукор з ревенем, перекласти все в каструлю і довівши до кипіння, варити ще приблизно 15 хв. Вогонь виключаємо, а варення розливаємо по приготованих баночках і закатуємо кришки. Можна використовувати пластмасові кришки, але тоді необхідно зберігати приготовлений солодкий продукт тільки в холодильнику.

Rating
( No ratings yet )
Loading...