Рецепт тонких лимонно-макових млинців. Дуже смачно!

Лимонно-макові млинці, рецепт приготування

Оригінальний рецепт приготування улюблених млинців, який стане одним з ваших улюблених. Тісто виходить дуже ніжним з легким цитрусовим ароматом і неповторним смаком. Такий десерт сподобається всім без винятку і подарує море насолоди.

Які продукти необхідні:

  • 13 ст. л. борошна пшеничного;
  • 350 мл молока;
  • два курячих яйця;
  • 50 г масла вершкового;
  • дві ст. л. маку;
  • одна ч. л. кірки лимона;
  • три ст. л. цукру;
  • олія рослинна

Приступаємо до процесу приготування лимонно-макових млинців

Мак промиваємо теплою водою і заливаємо кип’ятком. Залишаємо так на 10-15 хвилин.

Молоко трохи нагріваємо і розчиняємо в ньому вершкове масло.

Яйця розбиваємо, всипаємо в них шкірку лимона, цукор і збиваємо. Додаємо яєчну масу в молочну і розмішуємо.

Просіваємо в масу борошно і додаємо мак, який перед цим віджимаємо від рідини. Збиваємо за допомогою міксера або віночка. Якщо тісто вийде дуже густим, то розбавте його кип’ятком.

Сковорідку змащуємо олією і приступаємо до смаження млинців. Смажимо, як звичайні, на одній стороні по 1-2 хвилини.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...