Рецепт сирників які не опадають і не стають гумовими

Виявилося, готувати сирники так просто, що впорається навіть будь хто, особливо з цим рецептом.

Для початку, на що необхідно зверне увагу – це сир. Він повинен бути сухий і дрібнозернистий. Радять не використовувати брикетний, якщо вирішили приготувати сирники. Але я пробувала і з таким, і теж все вийшло.

Необхідні продукти:

  • 500 гр сир
  • 1 яйце
  • 50 гр цукор
  • 1ч.л. ванілін
  • 3 ст.л. манки
  • 4 ст.л. борошна

Покроковий процес приготування:

У мисці змішуємо сир, яйце, цукор і ваніль. А тепер на черзі інгредієнт, який не дасть їм «впасти» – додайте манку. Даємо постояти 20 хвилин. Манна крупа забере зайву вологу з сиру, і маса не буде «гумовою», як з борошном.

Після закінченні часу беремо столовою ложкою масу, скачуємо з неї кульку, валяємо в борошні, і сплющуємо надаючи круглу форму, потім смажимо на сковорідці з розжареною олією з двох сторін до золотистого кольору. Вогонь регулюйте він повинен бути не великий, так сирники добре прожаряться всередині, при цьому не згорівши зовні.

Це дуже смачно! При бажанні можна додати родзинки. А подавати можна зі сметаною або джемом.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...