Рецепт супер швидких “біляшів” – такі смачні, що охолонути не встигають

Для приготування потрібно трохи фаршу, один батон і трохи зелені. Ця страва подобається у моїй родині всім. Буває, такі біляші роблю для пікніків.

Необхідні продукти:

  • Один багет;
  • 200 грам фаршу;
  • Три курячі яйця;
  • Солі та перцю беріть за смаком;
  • 150 мілілітрів молока;
  • 20 грам масла вершкового;
  • Три печериці;
  • Один помідор;
  • 150 грам сиру;
  • Зелені – як любите.

Покроковий процес приготування:

1. Наріжте багет на порції (або батон).

2. Змішайте фарш та одне яйце, посоліть і поперчіть, покладіть різних спецій та зелені (за смаком). Перемішайте.

3. Два яйця треба змішати з молоком, посолити і, взявши віночок, перебити до однорідної консистенції.

4. Форму для запікання треба змастити шматком вершкового масла і викласти шаром нарізані порції багету.

5. На кожен покладіть частину фаршу, між ними – шматочки печериць, а зверху – часточки помідорів.

6. Все залийте сумішшю з яєць та молока.

7. Запікайте 25 хв. за температури 180 градусів.

8. Діставайте форму і обсипте всі шматочки багету протертим сиром.

9. Поставте знову в духовку, щоб сир розплавився. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...