Рецепт смачних манників на сковороді

Манники на сковороді - рецепт приготування

Не плутайте зі звичайним манником. Такі манники набагато смачніші оладок і сирників. Смак дуже незвичайний. Вони виходять дуже ніжними.

А якщо Ви до них приготуєте вершковий соус, то вони будуть просто танути в роті. Це приголомшлива страва. Обов’язково спробуйте їх приготувати.

Підготуйте всі продукти:

  • Молоко – 1 стакан
  • Манка – 60 грам
  • Яйце – 1 одиниця
  • Цукор – 30 грам
  • Сіль – третя частина чайної ложки
  • Панірувальні сухарі

В молоко кладемо сіль, цукор і ставимо на вогонь. Коли молоко закипить, поступово додаємо манну крупу. Мішаємо безперервно, щоб каша не взялася грудками. Варимо пару хвилин. Вона повинна бути достатньою густою.

В окремій мисці збиваємо яйце до утворення піни. Перемішуємо з остиглою манкою.

Руками формуємо котлетки, паніруємо в сухарях і готуємо на рослинній олії або вершковому маслі до утворення коричневої скоринки. Це приблизно 2-3 хвилини.

Їсти смачно і гарячими, і холодними. Ще смачніше, якщо подати з улюбленим варенням.

Rating
( No ratings yet )
Loading...