Рецепт смачних фаршированих зелених помідорів. Дуже смачна консервація в банках на зиму

Нижче наведений рецепт для тих, хто полюбляє зелені помідори. Вони виходять дуже смачними, тому ви залишитеся задоволеними.

Інгредієнти:

  • 3 кілограма зелених помідорів;
  • 30 грамів петрушки;
  • 1 голівка часнику;
  • верхня частина кропу;
  • чорний перець горошком;
  • лаврове листя.

Інгредієнти для приготування маринаду (із розрахунку на 1 л рідини):

  • 0,5 ст. л. оцту;
  • 2 ст. л. солі;
  • 3 ст. л. цукру.

Як приготувати:

Помідори слід помити та зробити на них хрестоподібні розрізи.

Часник нарізується тонкими слайсами.

Петрушка дрібно нарізується та перемішується з часником.

Помідори начиняються приготовленою сумішшю часнику та петрушки.

У кожну банку слід покласти 2 лаврових листки, 4 горошини перцю та верхівку кропу.

У банки кладуться помідори.

Наливається окріп, після чого банки слід накрити кришками та залишити на 20 хвилин. Потім повторити дану процедуру ще 2 рази.

Далі вода зливається з банок.

У банки наливається маринад. Потім банки слід закрити кришками.

Охолоджувати банки на протязі 12 годин.

Помідори слід зберігати у прохолодному місці. Смачного!

Rating
( 2 assessment, average 1 from 5 )
Loading...