Рецепт смачної і апетитною закуски з яєць, фаршированих оселедцем

Закуски з яєць, фаршированих оселедцем - рецепт приготування

Закуска дійсно виходить дуже смачною і навіть ситною. Для святкового столу то що треба. Вашим гостям такі яйця точно припадуть до смаку, тому готуйте відразу побільше. Приготування займе зовсім мало часу і виходить дуже бюджетно.

Для приготування закуски з яєць візьміть такі продукти:

  • курячі яйця – 12 штук;
  • слабосолоний оселедець – 1 тушка;
  • цибуля ріпчаста – 1 штука;
  • масло вершкове – 3 ч. л.;
  • майонез – 3 ст. л.

Приступаємо до приготування смачної і апетитною закуски з яєць, фаршированих оселедцем

З самого початку необхідно зварити яйця, остудити в холодній воді і зняти шкаралупу. Потім розрізаємо їх на дві половини і витягаємо жовтки.

Оселедець чистимо: видаляємо голову, хвіст, кістки, хребет і зрізаємо шкіру. Повинне залишитися тільки рибне філе.

Нарізаємо рибу на маленькі квадратні шматочки або перекручуємо за допомогою м’ясорубки. Це на ваш розсуд. Однак, якщо нарізати шматочками, більше відчувається смак оселедця.

Дрібненько шаткуємо цибулину і смажимо її на вершковому маслі.

У порізане рибне філе додаємо подрібнені жовтки і смажену цибульку. Заправляємо майонезом і гарненько розмішуємо.

Наповнюємо начинкою половинки яєць. Можна прикрасити листком петрушки.

Rating
( No ratings yet )
Loading...