Рецепт смачного торта з кабачків, який стане головною прикрасою будь-якого столу

Торт з кабачків - рецепт приготування

Сьогодні ми підготували для вас рецепт смачного і красивого торта з кабачків. Особлива начинка додасть торту ніжності, нотку пікантності і приголомшливого смаку! Гості та рідні оцінять це страву гідно! А якщо ви приготуєте домашній майонез, то торт вийде більш смачним і корисним.

Необхідні такі продукти:

  • П’ять яєць;
  • Два кабачка по 300 г;
  • Три ст. л. борошна;
  • 400 г помідорів;
  • 200 молоденької морквини;
  • Чотири зубчики часнику;
  • 200 г цибулі ріпчастої;
  • Пів пучка петрушки;
  • Чотири ст. л. майонезу;
  • Олія соняшникова;
  • Перчик чорний, сіль морська на ваш смак.

Приступаємо до процесу приготування торта з кабачків

Кабачки помити, просушити і натерти. Посолити, перемішати і залишити на 15 хвилин. Після віджати виділену рідину.

Далі необхідно вбити яйця, всипати дрібно посічену петрушку, видавити через прес 3 зубці часнику, посолити, поперчити і розмішати.

Борошно просіяти і всипати в масу. Ретельно перемішати.

У сковорідку налити олію, нагріти і посмажити коржі товщиною близько 3 мм з кабачкового тіста. Смажити потрібно до золотистості.

З цибулі зняти лушпиння і дрібненько нашаткувати. Морквину натерти.

Першою обсмажити цибулю до прозорості, а потім додати до неї морквину. Пасерувати овочі потрібно приблизно 20 хвилин. В кінці посолити і поперчити за своїм смаком.

Обшпарити помідори, щоб зняти шкірку і порізати на кружки, товщина яких повинна бути близько 3 мм.

У майонез видавити один зубець часнику і розмішати.

На тарілку покласти приготований корж, промазати майонезом і розподілити четверту частину овочевої начинки, а зверху викласти помідори, знову майонез і корж.

Таким чином зібрати весь торт, прикрасити тертим вареним яйцем, помідорами і петрушкою.

На дві години відправити страву в холодильну камеру.

Rating
( No ratings yet )
Loading...