Рецепт смачного розсипчастого печива з манки. Просто, швидко і смачно!

Розсипчасте печиво з манки, рецепт приготування

Таке печиво готується дуже швидко. Ідеально підійде як пригощання для гостей, так і для сімейного чаювання. За цим рецептом, печиво виходить дуже ніжним, смачним і презентабельним.

Складові:

  • Манна крупа – 600 грам
  • Яйце – 1 штука
  • Цукор – 140 грам
  • Молоко – 200 грам
  • Рослинна олія – 120 грам
  • Ванільний цукор – 5 грам
  • Розпушувач – 5 грам

У глибокий посуд вбиваємо яйце, додаємо рослинну олію і цукор. Тепер виливаємо молоко і перемішуємо все віночком.

Далі всипте 50% манної крупи, розпушувач і ваніль. Постійно помішуючи додаємо частинами решту манки і замішуємо тісто.

Манці потрібен час, щоб набрякнути. Накрийте миску кухонним рушником і дайте постояти 60 хвилин.

Руками з тіста формуємо кульку, вмочуємо в манці або цукровій пудрі і формуємо коржик круглої форми.

Форму встеляємо пергаментним папером і розкладаємо печиво.

Включаємо духовку на 180 градусів і витримуємо 30 хвилин. Коли печиво стане приємного золотистого кольору, можна діставати.

Подаємо до столу остиглим.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...