Рецепт смачного і простого торта без випічки

Сьогодні розповім Вам, як швидко і просто приготувати смачний десерт без випічки. На його приготування піде мінімум часу і витрат, а виходить дуже смачно.

Якщо зовсім немає часу на приготування тіста і випічку, торт можна приготувати з листкового печива, перемазавши їх кремом. Важливою умовою є вибір свіжого і хрусткого печива і результат приємно Вас здивує.

Такий торт виходить в міру солодким і дуже подобається всій моїй родині. Тому я досить часто балую своїх рідних таким чудовим десертом.

Необхідні продукти:

  • Три склянки молока
  • 100 грам вершкового масла
  • 0,5 склянки цукру
  • 40-60 грам борошна
  • 400 -500 грам листкового печива
  • Два яйця
  • Одна-дві столові ложки крохмалю
  • Одна-дві чайні ложки (без гірки) ванільного цукру
  • 3-4 столових ложки згущеного молока – на свій розсуд

Всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Вам знадобиться сотейник з грубим дном. У нього вбиваємо яйця, висипаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо за допомогою вінчика до отримання однорідного стану. Потім додаємо борошно, додаємо крохмаль, згущене молоко і знову все перемішуємо вінчиком до зникнення всіх грудок.

Поступово вливаємо гаряче молоко, не перестаючи помішувати. Сотейник ставимо на повільний вогонь, і готуємо, поки маса не стане густою, постійно, помішуючи. Знімаємо посуд з вогню. Якщо Ви побачили, що в масі з’явилися пластівці, можна перемолоти її блендером до однорідності.

До маси додаємо вершкове масло, заздалегідь діставши його з холодильника, збиваємо його і даємо охолонути. Щоб при охолодженні на кремі не утворилася скоринка, періодично помішуйте його. Це зробить його ще густішим.

Печиво, в кількості декількох штук, подрібнюємо в крихту для посипання десерту.

Приготуйте форму для випічки з роз’ємним кільцем і встановіть його на плоску тарілку. Борти покриваємо харчовою плівкою, щоб легше було витягувати готовий десерт.

Дно страви змащуємо кремом, і викладаємо печиво шарами, кожен з якого добре промазуємо кремом. Готовий торт присипаємо крихтою.

Даємо торту постояти 30 хвилин при кімнатній температурі, а потім перекладаємо його в холодильник мінімум на 2-3 години, щоб він добре просочився. Ідеально буде, якщо він постоїть цілу ніч.

Після цього акуратно прибираємо роз’ємне кільце і харчову плівку.

Перед подачею розрізати десерт на порції і подаємо з улюбленим чаєм або кавою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...