Рецепт шарлотки, яка перевершила торти і тістечка

Шарлотка по домашньому, рецепт

Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте найсмачнішу шарлотку, яку ви тільки пробували в своєму житті! Вона виходить смачніша в мільйон разів будь-якого торта або тістечка!

Необхідні продукти для приготування:

  • Два курячих яйця;
  • Один стакан з гіркою борошна;
  • Чотири великих або п’ять середнього розміру яблука;
  • Одна щіпка солі;
  • 250-300 мл сметани жирністю 20%;
  • Пів ч. л. гашеної оцтом соди;
  • 100 г цукру;
  • Для змащування форми – 20 г вершкового масла.

Переходимо до процесу приготування улюбленої шарлотки

Яйця збиваємо разом з сіллю. Потім всипаємо цукор і ще раз збиваємо.

До цієї маси додаємо сметану, знову збиваємо і додаємо гашену соду.

Тепер ретельно розмішуємо.

Потім просіваємо в прямо в масу борошно і вимішуємо тісто.

Яблука миємо, очищаємо від шкірки і ріжемо на часточки. Половину фруктів викладаємо у форму, яку перед цим потрібно змастити маслом. Можете яблука присипати корицею, так вийде дуже смачно і для людей які хворіють на діабет корисно.

Половину тіста викладаємо зверху яблучок. Потім знову фрукти, а на них тісто. Тобто виходить по два шари яблук і тіста.

Рецепт шарлотки, яка перевершила торти і тістечка

Включаємо духовку на 180 °, щоб розігрілася, а готуємо при 200 ° протягом сорока хвилин.

Готову шарлотку відразу перекладаємо на тарілку і даємо охолонути.

Rating
( No ratings yet )
Loading...