Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте найсмачнішу шарлотку, яку ви тільки пробували в своєму житті! Вона виходить смачніша в мільйон разів будь-якого торта або тістечка!
Необхідні продукти для приготування:
- Два курячих яйця;
- Один стакан з гіркою борошна;
- Чотири великих або п’ять середнього розміру яблука;
- Одна щіпка солі;
- 250-300 мл сметани жирністю 20%;
- Пів ч. л. гашеної оцтом соди;
- 100 г цукру;
- Для змащування форми – 20 г вершкового масла.
Переходимо до процесу приготування улюбленої шарлотки
Яйця збиваємо разом з сіллю. Потім всипаємо цукор і ще раз збиваємо.
До цієї маси додаємо сметану, знову збиваємо і додаємо гашену соду.
Тепер ретельно розмішуємо.
Потім просіваємо в прямо в масу борошно і вимішуємо тісто.
Яблука миємо, очищаємо від шкірки і ріжемо на часточки. Половину фруктів викладаємо у форму, яку перед цим потрібно змастити маслом. Можете яблука присипати корицею, так вийде дуже смачно і для людей які хворіють на діабет корисно.
Половину тіста викладаємо зверху яблучок. Потім знову фрукти, а на них тісто. Тобто виходить по два шари яблук і тіста.
Включаємо духовку на 180 °, щоб розігрілася, а готуємо при 200 ° протягом сорока хвилин.
Готову шарлотку відразу перекладаємо на тарілку і даємо охолонути.