Рецепт розсолу для приготування смачної та ароматної скумбрії

Пропонуємо зробити пряний розсіл, у якому можна швидко замаринувати скумбрію. Завдяки цьому риба набуде неймовірного аромату та смаку.

Інгредієнти:

  • 1 скумбрія;
  • 3 лаврових листки;
  • 1 ст. л. сушеного кропу;
  • 10 шт. чорного перцю горошком;
  • 3 гвоздики;
  • 1 ч. л. меленого коріандру;
  • 2,5 ст. л. солі;
  • 1,5 ст. л. цукру;
  • 500 мл води.

Як приготувати:

Риба чиститься та ріжеться шматками.

Воду поставити на вогонь. Коли вона закипить, додаються спеції. Варити 2 хв., після чого залишити для охолодження.

Скумбрія заливається маринадом та ставиться на 1 чи 2 доби у холодильник. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...