Нижче наводиться рецепт, як приготувати справжній торт «Наполеон». Цьому рецепту вже понад 40 років. Випічка має смак класичного «Наполеону».
Інгредієнти для тіста:
- куряче яйце – 1 шт.;
- борошно – 2 склянки;
- маргарин – 1 пачка;
- лимонна кислота – 0,5 ч. л.;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- холодна вода – 0,5 склянки.
Інгредієнти для крему:
- згущене молоко – 1 банка;
- масло кімнатної температури – 300 грамів.
Як приготувати Наполеон
Борошно висипається на робочу поверхню. Його потрібно посікти з маргарином.
Яйце, сіль та лимонна кислота додаються у воду.
Суміш вливається у тісто та перемішується. Не рекомендується ретельно вимішувати, бо маргарин може розтанути.
Формується 7 кульок, які на 30 хв. потрібно помістити у холодильну камеру.
З холодильника кульки дістаються по черзі. Їх необхідно розгорнути тонким шаром та випікати близько 5 хвилин при 200 градусах. Один з коржів слід покришити. Цими крихтами буде присипатися торт.
Коржі потрібно охолодити. Потім вони змащуються кремом та присипаються крихтами.
Помістити торт у холодильник до ранку. Смачного!