Рецепт приготування торта «Наполеон»

Нижче наводиться рецепт, як приготувати справжній торт «Наполеон». Цьому рецепту вже понад 40 років. Випічка має смак класичного «Наполеону».

Інгредієнти для тіста:

  • куряче яйце – 1 шт.;
  • борошно – 2 склянки;
  • маргарин – 1 пачка;
  • лимонна кислота – 0,5 ч. л.;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • холодна вода – 0,5 склянки.

Інгредієнти для крему:

  • згущене молоко – 1 банка;
  • масло кімнатної температури – 300 грамів.

Як приготувати Наполеон

Борошно висипається на робочу поверхню. Його потрібно посікти з маргарином.

Яйце, сіль та лимонна кислота додаються у воду.

Суміш вливається у тісто та перемішується. Не рекомендується ретельно вимішувати, бо маргарин може розтанути.

Формується 7 кульок, які на 30 хв. потрібно помістити у холодильну камеру.

З холодильника кульки дістаються по черзі. Їх необхідно розгорнути тонким шаром та випікати близько 5 хвилин при 200 градусах. Один з коржів слід покришити. Цими крихтами буде присипатися торт.

Коржі потрібно охолодити. Потім вони змащуються кремом та присипаються крихтами.

Помістити торт у холодильник до ранку. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...