Рецепт приготування соусу «Сацебелі» зі слив

Соусу «Сацебелі» зі слив - рецепт приготування

Соус, який я завжди заготовлюю на зиму.

Необхідні продукти:

  • Сливи – два кілограм
  • Цукор – 160 грам
  • Сіль – столова ложка
  • Часник – дві-три головки
  • Каррі в порошку – столова ложка
  • Два-три гострого перцю
  • Мелений перець – 10-15 грам
  • Мелена кориця – ½ чайної ложки.

Рецепт приготування соусу «Сацебелі»

Спочатку очищаємо сливи від кісточок. Потім, додаємо до них, перемелений, через м’ясорубку, очищений перець і часник, цукор, солимо і заправляємо спеціями. Ставимо сливи на плиту. Коли маса закипить, готуємо соус протягом півгодини.

Соус закатуємо в стерильну скляну тару. Зберігати необхідно в прохолодному місці.

Rating
( No ratings yet )
Loading...