Рецепт приготування соусу-маринаду, завдяки якому риба матиме чудовий смак

трави з риби та м’яса набувають особливого смаку завдяки соусам. Можна використовувати різноманітні соуси, але риба матиме надзвичайно чудовий смак при використанні гірчично-соєвого маринаду. Рибна страва буде соковитою та ніжною, тому підійде для святкового столу.

Інгредієнти:

  • 2 скумбрії;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 2 столові ложки гірчиці;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 3 столові ложки соєвого соусу.

Як приготувати:

  1. Скумбрію необхідно почистити, помити та порізати шматками.
  2. Цибулю потрібно почистити, помити та нарізати півкільцями.
  3. Змішати між собою майонез, гірчицю та соєвий соус.
  4. Риба та цибуля кладуться у форму для запікання, після чого заливаються соусом. Залишити для маринування на 30 хвилин.
  5. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 170 градусів. При цьому постійно потрібно поливати соусом.

Можна не додавати в маринад майонез. Цей рецепт буде особливо корисним у випадках, коли хочеться приготувати смачну страву, а часу не так багато. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...