Рецепт приготування смажених баклажанів зі спеціями, які за своїм смаком схожі на м’ясо

Нижче наведений спосіб приготування смажених баклажанів, як мають чудовий смак та аромат. Цією стравою будуть задоволені усі ваші близькі.

Інгредієнти:

  • 1,2 кілограма баклажанів;
  • 0,5-1 гострий перець;
  • 5-10 зубків часнику;
  • 400 грамів солодкого перцю;
  • 30 грамів рослинної олії;
  • 30 грамів харчового оцту;
  • 30 грамів цукру піску;
  • 1 чайна ложка кам’яної солі.

Як приготувати:

  1. Баклажани слід нарізати кружечками, посолити, перемішати, після чого залишити на півгодини. Далі вони промиваються, а зайва рідина віджимається.
  2. В пательні розігрівається олія. На ній потрібно обсмажити баклажани.
  3. Гострий та солодкий перець, а також часник, необхідно подрібнити блендером або м’ясорубкою .
  4. Баклажани заливаються соусом, який був приготовлений на попередньому етапі. Потім додається цукор та оцет. Далі баклажани необхідно трохи посолити.

Їсти смажені баклажани потрібно відразу. Але перед цим бажано, щоб вони декілька годин постояли для того, щоб вони змогли просочитися соусом та набути пікантного смаку. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...