Рецепт приготування смачної приправи до різдвяної випічки

Випічка до Різдва та Нового Року повинна мати пряні аромати та оригінальний смак. Для цього можна приготувати спеціальну приправу. Вона стане чудовим доповненням до коржиків, пряників, медівників та іншої випічки.

Складові:

  • 3 ч. л. меленого імбиру;
  • 4 ч. л. меленої кориці;
  • 1 чайна ложка меленого коріандру;
  • 3 ч. л. меленої гвоздики;
  • 1 чайна ложка меленого духмяного перцю;
  • 3 щіпки меленого анісу;
  • 1/5 чайної ложки меленого кмину;
  • 2,5 чайної ложки кардамону;
  • 3 ч. л. тертого мускатного горіха.

Як приготувати:

Змішати усі інгредієнти та покласти у банку, яку слід щільно закрити.

Усього повинно вийти 45 гр. приправи (близько семи столових ложок). Цієї кількості вистачить для усієї святкової випічки. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...