Рецепт приготування смачного вершкового супу з грибами

Перші страви повинні вживати усі, тому що вони позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту. Нижче наводиться спосіб приготування дуже смачного вершкового супу з грибами. Ця страва відрізняється чудовим смаком та дивовижним ароматом.

Інгредієнти:

  • 3 картоплини;
  • 200 грамів грибів;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • 1 плавлений сирок;
  • 100 мл вершків;
  • оливкова олія;
  • чорний мелений перець;
  • пучок кропу;
  • морська сіль.

Як приготувати вершковий суп з грибами

:

  1. В каструлю слід налити 2 л води. Потім каструля ставиться на вогонь.
  2. Картопля потрібно помити, почистити, порізати та покласти у киплячу воду. Вогонь слід зменшити. Варити на протязі 10 хвилин.
  3. Овочі необхідно помити та почистити. Цибуля дрібно кришиться, а морква натирається.
  4. Гриби слід почистити, помити та порізати пластинками.
  5. На пательні розігрівається олія. Потім смажаться овочі. Через 5 хвилин до овочів потрібно покласти гриби, перемішати та готувати ще 5 хвилин.
  6. Овочі та гриби кладуться у суп. Варити на протязі 7 хвилин.
  7. Сирок необхідно порізати кубиками та покласти в суп. Поки він не встиг розплавитися, суп потрібно перемішати, додати подрібнений кріп та вершки. Потім посолити, додати перець та варити ще протягом 3 хвилин.

Перед тим, як подавати страву на стіл, в тарілку з супом рекомендується додати сухарики з часником.

Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...